07/03/2012

ANINITE 2012

Avstrijsko anime in manga združenje ANIMANGA je pred kratkim objavilo termin AniNita 2012. Ta bo letos potekal od 24. do 26. avgusta.


Kaj torej pravi in meni o Aninitu združenje Animanga?

"Aninite je Anime-Convention, ki se od leta 2001 letno odvija na Dunaju. Od leta 2003 ga organizira avstrijsko Združenje za japonsko mladinsko kulturo Animanga Austria. Ime AniNite (izgovorjava: [ˈaninʌɪt]) še izvira iz časa, ko je prireditev trajala zgolj eno noč, ki jo je prestala večina obiskovalcev.

Ta Convention bo potekal tudi v letu 2012. Več informacij pa še sledi.

Aninite je iz leta v leto bolj priljubljen, mi pa se trudimo, da v teh treh dneh poskrbimo za pravšnjo mero zabave in razvedrila. Prav to pa se je letos izkazalo za nekoliko težje kot po navadi in smo zato lahko komaj zdaj določili termin. Organizatorji vam sedaj z veseljem sporočamo termin AniNita 2012.

AniNite bo letos potekal od 24. do 26. avgusta 2012.

Kraj dogajanja pa vam bomo sporočili v kratkem."

V naslednjih mesecih bomo torej lahko priča še nadaljnjim informacijam, zato se pustimo presenetiti, kaj bodo organizatorji pripravili za obiskovalce.

1 komentar:

  1. Lanski Aninite je bil krasen, tako da bom letos tudi šla. Imajo dober, pester program (zdaj imam podpisano kopijo od Taishou Mugen Kitan - Yuu Watase) in spoznaš veliko zanimivih ljudi (od cosplayerjev do ljubiteljev kimon). Zakon road trip ... slikali in snemali pa smo do onemoglosti ^^ Kolikor mi je znano, je ta filmska objava tudi že v izdelavi XD

    OdgovoriIzbriši

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...