07/03/2012

Poti do medkulturnega dialoga: Japonska

Od ponedeljka, 21. 05. 2012 (10:00), do sobote, 26. 05. 2012, bodo v Mariboru v sklopu EPK potekale kulturne prireditve na japonsko tematiko. Na strani EPK je zapisano sledeče:

Z ambasado Japonske v Ljubljani bodo organizirane kulturne prireditve, kjer se bo na različnih lokacijah predstavila ta izjemno zanimiva kultura (glasbeni festival, ples, drama, literatura, likovna umetnost, fotografija, film). Potekale bodo spremljevalne prireditve, delavnice (kultura, zgodovina, umetnost), okrogle mize in razstave. Tako kot poteka že tradicionalno, bo tudi v dnevih predstavitve Japonske dvodnevni znanstveni posvet na temo Sožitje med kulturami, na katerem bodo sodelovali domači in tuji strokovnjaki s področja zgodovine, filozofije, sociologije, antropologije, japonologije, indologije in geografije.

Še povezava do strani: POVEZAVA

3 komentarji:

  1. Tega sploh nisem vedela. Hvala za info ^^ .

    OdgovoriIzbriši
  2. jaz tudi ne. to je pa uporabno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hja, bi bilo fajn, ko bi se držali načrtov, ampak ne vem, kaj naj zdaj to pomeni, da me oni link vrže zdaj na čisto nexaj xy. Ali so spremenili načrte za maj ali popolnoma odstranili to v zvezi z Japonsko. Organizatorji EPK bi vsaj nekak naj ne objavljali info na netu, če zadeve ne mislijo izpeljati oz. se najprej naj prepričajo, ali jo bodo, ne pa da potem kar naknadno nekaj spreminjajo. Zdanje čase se to pri vsem pogosto dogaja, na noben time plan se v Sloveniji ne gre več zanesti. Naj grejo nekam.

      Izbriši

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...