11/07/2012

Chibi AkiCon 2012

O Chibi AkiConu 2012 še zaenkrat ni znanih veliko informacij. Uradne informacije, ki so na voljo, pa so sledeče: Chibi AkiCon bo se tudi letos odvijal v avstrijskem mestu Bruck an der Mur in bo šlo, tako kot lani oktobra, za dvodnevni pester dogodek. Tudi njihova uradna stran je že v izdelavi, prav tako pa imajo že tudi letošnjo maskoto, kar je vse dober pokazatelj, da Chibi AkiCon zagotovo bo.

Najboljše pa je to, da je ta convention nam zelo blizu, saj se Bruck an der Mur nahaja le dobro uro in pol zmerno hitre vožnje od Maribora. To je še en dogodek, ki ga je po moje vredno obiskati, pa povrhu je to za tiste, ki bi radi šli na kak convention, pa nimajo bodisi časa bodisi zadostnih financ bodisi obojega, idealna rešitev.


Kot smo vas obveščali za AniNite 2012, vas bomo v prihodnje, ko bo znanih kaj več informacij, obveščali tudi o Chibi AkiConu 2012. Njihova stran je še, kot sem že omenil, trenutno v izdelavi, tako da zaenkrat ne vsebuje nobenih informacij in izgleda tako kot na sliki zgoraj. Če si jo želite ogledati, kliknite na prej napisano ime conventiona.

Kot sem rekel, zaenkrat o Chibi AkiConu še ni znano veliko informacij, ampak po vsej verjetnosti ga lahko zopet pričakujemo enkrat v oktobru, ko bodo zaživele raznovrstne jesenske barve.

2 komentarja:

  1. jaz bi šla samo, če bo tam spet teater.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jah, pustimo se presenetiti, zaenkrat je stran še vedno "under construction".

      Izbriši

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...