12/07/2012

Otvoritev japonske restavracije Miyabi

Vsi obiskovalci letošnjega Festivala Lent ste ob Dravi zagotovo opazili tudi stojnico japonske restavracije Miyabi, ki še v bistvu sploh ni odprla svojih vrat. Stojnica na Lentu se je izkazala za velik uspeh, saj je restavracija požela veliko pohval že pred samo otvoritvijo, ki pa jo veliko ljudi že seveda nestrpno pričakuje.

Po neuradnih podatkih z njihove Facebook strani bi naj bila otvoritev restavracije 20. julija 2012, vendar še zaenkrat ni bilo nobenega uradnega vabila na otvoritev, tako da vam za zdaj ne vemo povedati nič natančnejšega, kot samo to, kar so odgovarjali v komentarjih.

Ko bo o sami otvoritvi znanega kaj več, vas bomo vsekakor obvestili. Zaenkrat pa se boste žal morali zadovoljiti zgolj z okvirnimi informaciji. In ko že govorimo o informacijah in podatkih, je tudi prav, da navedemo še nekaj osnovnih podatkov o restavraciji, ki vam bodo vsekakor pišli prav.

Med temi podatki sta vsekakor najpomembnejša lokacija in telefonska številka, na katero je oz. bo mogoče doseči osebje. Restavracija se torej nahaja na Betnavski cesti 21 v Mariboru (za prikaz zemljevida kliknite na ulico), osebje pa je oz. bo dosegljivo na telefonski številki 02/320 69 30.

Tudi mi že nestrpno pričakujemo odtvoritev restavracije, poleg tega pa jim želimo nasploh obilo gostov in veliko uspeha na njihovi kulinarični poti. Vsekakor pa so že tako ali tako popestrili kulinarično izbiro v Mariboru in bližnji okolici.

2 komentarja:

  1. Mi je bilo potrjeno iz njihove strani 20. Julij velja. Verjetno nadaljne info. sledijo...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, saj, sem jaz tudi opazil, da 20. julij torej definitivno velja. Bomo še eno novičko torej spesnili do ponedeljka zvečer, mogoče bomo do takrat že vedeli tudi kakšne menije so pripravili.

    OdgovoriIzbriši

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...