15/09/2020

Božične kronike 2 prihajajo na Netflix novembra letos

Se še spomnite Netflixove božične avanture Božične kronike (The Christmas Chronicles), v kateri je Božička igral nihče drug kot Kurt Russell (Tango & Cash, Escape from New York)? Če se ga, vas lahko razveselimo, saj letos igrana štorija prejme nadaljevanje, v katerem mu bo družbo delala tudi gospa Božiček, ki jo upodablja Goldie Hawn, katera je s Kurtom Rusellom leta 1987 igrala že v filmu Overboard.

Nadaljevanje, ki bo preproso naslovljeno Božične kronike 2 (The Christmas Chronicles 2), bo prišlo na storitev s pretočno vsebino 25. 11. 2020, kar je Netflix danes podražil s kratkim dražilnkom na svojem Twitter računu. Ta dražilnik oz. povezavo do tega dražilnika si lahko ogledate spodaj.

Chris Columbus (Harry Potter and the Philosopher's Stone, Home Alone), ki je pri prvem delu bil zgolj producent, je za nadaljevanje prevzel tudi režijsko krmilo, poleg Russella pa se pred kamero vračajo tudi Darby Camp (Benji), Kimberly Williams Paisley (Father of the Bride) in Judah Lewis (The Babysitter).

Zgodba nadaljevanja se osredotoča na Kate Pierce (Darby Camp), ki je sedaj cinična najstnica. Po naključju okoliščin se ponovno sreča z Božičkom, da bi mu pomagala rešiti božič pred skrivnostnim, magičnim zdraharjem Belsnickelom (Julian Dennison), ki je zagrozil, da bo za vedno uničil božič.