08/12/2018

Na Netflix prihaja novi anime Ghost in the Shell

Na posebnem Netflixovem Twitter računu, ki je namenjen objavam glede znanstveno-fantastičnih zadev, so včeraj najavili, da je v pripravi nova animejska adaptacija mange Ghost in the Shell, ki je delo Masamuneja Shirowa. Pri projektu bi naj šlo za animejsko serijo, ki nosi naslov Ghost in the Shell: SAC_2045. Štorija bi naj premiero na storitvi s pretočno vsebino doživela enkrat v letu 2020. Objava na Twitterju vsebuje tudi sliko, ki jo lahko vidite na desni strani.

Netflix je tudi potrdil, da projekt ne bo klasično animiran, temveč gre za za 3D računalniško animacijo v stilu animejev, kot sta Appleseed in Vexille, tako da je izbira glavnih dveh režiserjev nadvse smiselna. Na eni strani imamo tako Kenjija Kamiyamo, ki je odgovoren za nastanek animejske serije Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, na drugi pa Shinjija Aramakija, ki je odgovoren za računalniško animirane celovečerce, kot so Appleseed, Appleseed: Ex Machina in Space Pirate Captain Harlock. Dvojica sicer sodeluje še pri dveh nadaljnjih Ultraman, katere avtorja sta Eiichi Shimizu in Tomohiro Shimoguchi in prihaja na Netflix 1. aprila 2019, ter animejski seriji Blade Runner - Black Lotus, na kateri bosta začela delati po animejski seriji Ghost in the Shell: SAC_2045.
projektih, in sicer animejski adaptaciji mange

Produkcijo novega animeja Ghost in the Shell, ki je sicer že bil najavljen aprila 2017, vendar do danes ni bilo znanih nobenih novih informacij o njem, so ponovno prevzeli pri studiu Production I.G, kjer so poskrbeli za vse dosedanje štorije o majorki Motoko, in sicer za originalni celovečerec Mamoruja Oshiija iz leta 1995 in njegovo nadaljevanje Ghost in the Shell: Innocence iz leta 2004, obe sezoni animejske serije Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ter originalno video animacijo (OVA) Ghost in the Shell Arise, ki se je leta 2015 zaključila s celovečercem. Pri produkciji pa sodeluje tudi studio Sola Digital Arts.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...