21/12/2018

Izšel je prvi napovednik za Men in Black International

Novo nadaljevanje v filmski franšizi Možje v črnem (Men in Black), ki nosi naslov Men in Black International, prihaja na velika platna sredi junija 2019, v njem pa seveda ne bosta nastopala Tommy Lee Jones in Will Smith, temveč se bo štorija osredotočala na agenta M (Tessa Thompson) in H (Chris Hemsworth).
Na sam film bo torej še treba čakati kar nekaj časa, je pa te dni izšel prvi napovednik, ki nam prikaže nekaj podrobnosti o tej novi avanturi iz sveta, kjer se nezemljani skrivajo med nami, nekateri legalno, spet drugi ilegalno. Ogledate si ga lahko spodaj.
Poleg menjave obeh glavnih igralcev je franšiza zamenjala tudi režiserja, saj je Barryja Sonnenfelda (The Addams Family, Get Shorty), ki je režiral vsa tri prejšnja nadaljevanja, zamenjal F. Gary Gray (The Italian Job, The Fate of the Furious). V filmu poleg Thompsonove in Hemswortha najdemo tudi kar nekaj znanih imen, kot so Liam Neeson, Emma Thompson in Rebecca Ferguson.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...