20/12/2018

4. sezona animeja My Hero Academia prihaja jeseni naslednje leto

Na uradni spletni strani za animejsko serijo My Hero Academia so včeraj sporočili, da 4. sezona te priljubljene shonenske štorije, ki nastaja po istoimenski mangi Kōheija Horikoshija, prihaja na male zaslone oktobra 2019. Poleg te najave so na strani objavili tudi novi plakat, ki si ga lahko ogledate na desni strani in na katerem je zapisano naslednje: "Postal bom tvoj heroj!" Nova sezona se bo predvajala na YTV, NTV in sorodnih postajah. Kdo bo prevzel mednarodno distribucijo zaenkrat še ni znano, ampak lahko domnevamo, da bo angleško podnaslovljena različica na voljo na straneh s pretočno vsebino Crunchyroll in Hulu, medtem ko bo Funimation izdajal angleško sinhronizirano različico, kot je to bilo v praksi do sedaj.

Prva sezona animejske serije je doživela premiero aprila 2016 in je vsebovala zgolj 13 epizod. Tej je aprila 2017 sledila druga sezona, ki je štela vsega skupaj 25 epizod, medtem ko je tretja sezona izšla aprila letos in je prav tako štela 25 epizod.

Manga, po kateri je animejska serija posneta, je začela izhajata julija 2014 v reviji Weekly Shonen Jump založbe Shueisha in doslej šteje že 21 zvezkov z zbranimi poglavji. Poleg aniemejske serije obstajata tudi 2 OVA epizodi, ki sta izšli skupaj s 13. in 14. zvezkom, in animejski celovečerec, ki nosi naslov My Hero Academia: Two Heroes in je v japonska kina prišel 3. avgusta 2018.

Vir: ANN, Comic Natalie

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...