20/12/2018

Izšel je napovednik za film Hellboy

Zaključka trilogije Hellboy, ki jo je načrtoval Guillermo del Toro, žal ne bomo nikoli ugledali, vendar pa so že pred nekaj leti pricurljale v javnost informacije, da bomo dobili povsem novo adaptacijo tega rdečega "pubeca" iz pekla, ki ga v tej novi adaptaciji upodablja David Harbour (Stranger Things). Film na velika platna sicer prihaja šele sredi aprila 2019, je pa te dni izšel napovednik, tako da že lahko dobimo prve vtise, kako bo film izgledal. Napovednik si lahko ogledate spodaj.
Režijo tokratne štorije je prevzel Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent), za scenarij pa je poskrbel Andrew Cosby (Eureka). Poleg Harbourja v filmu nastopajo še Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Thomas Haden Church, Daniel Dae Kim, Brian Gleeson idr. Za glasbeno podlago pa bo poskrbel Benjamin Wallfisch (It, Blade Runner 2049). So pa ustvarjalci tokrat napovedali, da bo filmska adaptacija bolj zvesta stripom, ki jih riše in piše Mike Mignola. Kot je razvidno iz samega napovednika, bo ta adaptacija tudi veliko bolj krvava, saj so že zdavnaj napovedali, da se bo ponašala z oznako "R".

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...