01/05/2012

Projekcija v Kulturnem Inkubatorju (03. 05. 2012)

Ta četrtek, 03. 05. 2012, bo ob 19. uri v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru spet potekalo druženje skupine Animoku. Tokrat si bomo za spremembo ogledali nekaj neazijskega, in sicer ameriško-rusko zf akcijsko pustolovščino. Tokrat vam žal ne morem podati naslova, pa tudi drugega namiga ne.

Kot vedno, naše projekcije delujejo zaprtega tipa, vendar si jih lahko ogleda vsakdo, samo v našo skupino se je treba včlaniti (ali pa tudi ne). Nikogar ne silimo v nič. Gre pač za enostavno druženje med somišljeniki, prijatelji in ljudmi s skupnimi interesi (ali pa tudi z različnimi, kar je tudi dobro za razne debate).

V glavnem, tokratni spored bo zgledal takole:
19:00 Druženje
20:00 Shin-Chan ep. 03 (nemška sinhronizacija)
20:25 Shin Chan ep. 04 (nemška sinhronizacija)
20:50 Film (pribl. do 22:20)

Upam, da se nam boste tudi tokrat pridružili. Dobrodošli so tudi kakšni prigrizki, niso pa nujni. V glavnem, vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri ogledu, prav tako pa vljudno vabljeni, da se pridružite naši skupini in tako dobite vpogled v zasebni del bloga, kjer objavljamo vse informacije glede filmov oz. animejev, ki se gledajo ob četrtkih, prav tako pa tudi informacije o drugih druženjih skupne Animoku. Kot smo že omenili, je pogoj za članstvo v naši skupini, da se vsaj enkrat prikažete na eni od projekcij.

V glavnem, nihče ne grize (vsaj upam), tako da se lahko mirne volje kdaj prislikate na kakšni projekciji in uživate v dobri (mogoče tudi slabi, odvisno, kako definirate slabo) družbi.

Se vidimo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...