02/12/2012

10. in 11. film Detektiv Conan v decembru na RTL II

V mesecu decembru bodo na nemški televiziji RTL II predvajali 10. in 11. film o prebisanem in v otroka pomanjšanem detektivu, ki sliši na ime Conan. 10. film se bo predvajal v nedeljo, 16. decembra, 11. film pa v nedeljo 23. decembra. Če ste torej oboževalec tega detektiva, ki rešuje primere v slogu slavnega in kultnega Sherlocka Holmesa, potem teh dveh filmov nikakor ne smete zamuditi.

DETEKTIV CONAN MOVIE 10:
DAS REQUIEM DER DETEKTIVE
Naslov izvirnika:
Meitantei Conan: Tantei-tachi no Requiem
Kdaj: nedelja, 16. decembra 2012 ob 8:15
TV postaja: RTL II
O filmu:
Neznanec, ki ve, da je Conan v resnici Shinichi Kudo, zvabi Conana in njegove prijatelje v Yokohamo, kjer ugrabi Ran in njegove male detektivske prijatelje. Conan ima tako 12 ur časa, da razreši primer, ali pa bodo bombe na talcih tega neznanca eksplodirale. Pri razrešitvi tega primera mu tako pomagajo Heiji, Kaitou Kid in Hakuba.



DETEKTIV CONAN MOVIE 11:
DIE AZURBLAUE PIRATENPFLAGE
Naslov izvirnika:
Meitantei Conan: Konpeki no Hitsugi [Jolly Roger]
Kdaj: nedelja, 23. decembra 2012 ob 8:35
TV postaja: RTL II
O filmu:
Otok Koumi je lep otok v Pacifiku, na katerem ljudje iz roda v rod prenašajo staro legendo o starodavnih ruševinah palače na dnu morja, kjer naj bi počival zaklad piratk Anne Bonnie in Mary Reed, ki je pred 300 leti dejansko obstajal. Conan in njegovi prijatelji se odpravijo na dopust ravno na ta otok, kjer srečajo lovce na zaklade, ki pa se Conanu zdijo nadvse sumljivi, kar je tudi razlog, da začne raziskovati na lastno pest.


Nemške televizije bodo v mesecu decembru po vsej verjetnosti pripravile še marsikatero presenečenje, zato kar lepo spremljajte naša obvestila, saj vam bomo, ko bomo izvedeli kaj novega, to tudi sporočili. Za zdaj pa vse oboževalce detektiva Conana vsekakor vabimo, da si od 16. decembra dalje ogledajo ti animejski poslastici v nemškem jeziku.

Vir: Tomodachi

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...