26/02/2013

KinoKlub anketa

Projekcije v okviru Azijskega KinoKluba so uspešno stekle in za vas imamo pripravljenih še kar nekaj filmov in animejev, ki si jih boste lahko ogledali. A če želimo zadovoljiti okuse vas obiskovalcev, moramo vedeti, kakšne želje in nagnjenja glede azijskih filmov ter animejev sploh imate. Povrhu pa moramo tudi vedeti, po kakšnih kriterijih naj izbiramo filme in animeje (naslovi filmov oz. animejev, igralci oz. igralke, posojevalci oz. posojevalke glasov, filmske zvrsti ...). Prav tako pa želimo, da je filmski in animejski reprtoar čim bolj raznolik.

V ta namen smo za vas pripravili kratko anketo, ki si jo lahko prenesete s te povezave in si jo natisnete ter izpolnite doma. Oddate jo lahko na katerikoli nedeljski KinoKlub projekciji (pred ali po projekciji). Vsakršni podatki nam bodo zagotovo prišli prav, da bomo lahko izbrali filme, ki si jih želite ogledati.

Če želite izpolniti anketo kar v Udarniku, bodo ankete tam na voljo od nedelje, 3. marca, in sicer od 16:45 dalje. To nedeljo, kot smo že spisali v prejšnji novici, si lahko ogledate v Udarniku animejsko znanstveno-fantastično akcijo Spriggan.

Vsem, ki boste izpolnili in nam izpolnjene ankete tudi izročili, bomo nadvse hvaležni, povrhu pa vas bomo čim prej skušali nagraditi z vašim izborom.

Prijetno reševanje ankete.