10/03/2013

Azijski KinoKlub v Udarniku (17. 03. 2013)


Še ena projekcija v sklopu KinoKluba je za nami. V nedeljo, 17. marca 2013 ob 17:00 pa sledi že naslednja. Lokacija je še vedno ista, torej Zavod Udarnik, Grajski trg 1, Maribor. Tudi vstopnina ostaja simboličen 1 € v obliki donacije. Projekcije pa so namenjena članom Udarnikovega KinoKluba, kar pomeni, da oddate samo vaš elektronski naslov, po katerem se vas potem obvešča o projekcijah in celotnem programu. Vašo udeležbo za KinoKlub lahko potrdite tudi na Facebook dogodku. In kaj smo pripravili za vas tokrat?

SRCE POD REZILOM (2005)
Naslov izvirnika: Shinobi
Režija: Ten Shimoyama
Igrajo: Yukie Nakama, Jô Odagiri, Tomoka Kurotani, Erika Sawajiri, Kippei Shiina, Takeshi Masu
Zvrst: fantazijski, pustolovščina, drama, akcija
Dolžina: 107 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: slovenski

O filmu:
Po 400 letih spopadov med klanoma Iga in Koga sprejme gospodar Hattori Hanzo odločitev, da bo med klanoma vladalo premirje. Tako oba klana živita mirno življenje, skrita pred očmi ljudi. Piše se leto 1614 in gospodar vseh gospodarjev je prepričan, da klana predstavljata grožnjo za obdobje miru. Njegov svetovalec tako pripravi drzen načrt, s katerim se želi odkrižati vseh najboljših bojevnikov. Ne vedoč o dogajanju na dvoru se Oboro iz Ige in Gennosuke iz Koge zaljubita, a njuna ljubezen je že od samega začetka postavljena pred velik izziv, saj bosta kmalu morala voditi v spopad vsak svojo skupino petih najboljših bojevnikov. A težava je, da je zmagovalec lahko samo eden. Povrhu pa je od zmagovalca odvisna tudi usoda obeh klanov.

NAPOVEDNIK

Se vidimo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...