24/09/2014

Japonska Box Office lestvica - 20. in 21. september


Ta konec tedna se na samem vrhu lestvice ni nič spremenilo, saj že drugi teden na prvem mestu kraljuje samurajska akcijska avantura Rurouni Kenshin: Densetsu no Saigo-hen (Potepuh Kenšin: Konec legende), ki je že prejšnji teden postal najbolj gledan igrani film letošnjega leta na Japonskem. Ker pa je že drugi teden na prvem mestu, je to samo še dodatno potrdil.
Drugo mesto je ta teden zasedla novost, ki prihaja iz Hollywooda in ki smo si jo pri nas lahko ogledali že meseca julija, in sicer govorim o zf pustolovski drami Dawn of the Planet of the Apes (Zora Planeta opic), medtem ko je tretje mesto ta teden zasedel japonski računalniško animirani film Stand by me Doreamon (Ostani, Doreamon). Na četrtem mestu pa je še ena novost, in sicer japonska zgodovinska drama Zakurozaka no Adauchi (Zasnežena rezila). Tudi ta teden lahko med prvo deseterico še vedno najdemo film Rurouni Kenshin: Kyoto Taika-hen (Potepuh Kenšin: Ognjeni pekel v Kjotu), ki je v primerjavi s prejšnjim tednom padel za eno mesto in tako pristal na osmem mestu. Če vas torej zanima, kako je bila ta konec tedna videti celotna lestvica od prvega do desetega mesta, si jo lahko ogledate spodaj.

01 (01) Rurouni Kenshin: The Legend Ends (Teden: 02)
02 (00) Dawn of the Planet of the Apes (
Teden: 01)
03 (02) Stand by Me Doraemon (
Teden: 07)
04 (00) Snow On The Blades (
Teden: 01)
05 (04) Lupin the Third (
Teden: 04)
06 (03) Guardians of the Galaxy (
Teden: 02)
07 (05) Maiko, A Lady? (
Teden: 02)
08 (07) Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno (
Teden: 08)
09 (06) Hot Road (
Teden: 06)
10 (08) Lucy (
Teden: 04)

Kot vsak teden so tudi tokrat izšle nekatere druge japonske novosti, ki se jim ni uspelo uvrstiti med prvo deseterico. Tokrat so ta kratko potegnili animejski celovečerci Yowamushi Pedal Re:Ride, The Idolmaster Movie: Kagayaki no Mukougawa e! in Strike Witches: Operation Victory Arrow Vol.1, mladinska drama Bon Lin, grozljivka Goose Bumps The Movie 2, drama Yoju Mameshiba Bokyo Hen, romantična drama Gajimaru Shokudo no Koi, drama Karaage USA in grozljivka Inagawa Kaidan Kataribe. Napovednike za vse japonske novosti si lahko ogledate spodaj.

Zakurozaka no Adauchi

Yowamushi Pedal Re:Ride

The Idolmaster Movie: Kagayaki no Mukougawa e!

Strike Witches: Operation Victory Arrow Vol.1

Bon Lin

Goose Bumps The Movie 2

Yoju Mameshiba Bokyo Hen

Gajimaru Shokudo no Koi

Karaage USA

Inagawa Kaidan Kataribe

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...