15/09/2014

Manga "Wagatsuma-san Ore no Yome" se ta mesec konča


Yuu Kuraishi je prejšnji mesec na svojem Twitter računu objavila, da se bo manga serija Moja žena je Wagatsuma-san (Wagatsuma-san wa Ore no Yome) zaključila v 43. številki revije Weekly Shōnen Magazine, ki jo izdaja založba Kodansha in ki izide 24. septembra. To Yuuino objavo so sedaj potrdili tudi v sami reviji, v kateri manga izhaja, saj so v 42. številki napisali, da se v sredo, 24. septembra, manga serija zaključi. Kuraishijeva je izjavila tudi, da je nemogoče istočasno biti zaposlen kot mangaka in delati v verigi restavraciji, saj je urnik enostavno prenatrpan.

Kuraishijeva je romatično komedijo z ilustracijami Keishija Nishikide začela izdajati v Weekly Shōnen Magazine leta 2011. Zgodba govori o Aoshimi, nadpovprečnem dijaku, ki obiskuje drugi letnik in si želi dekle. Nekega dne se nenadoma zbudi s sposobnostjo časovnega skoka. 10 let v prihodnosti je poročen z Wagatsumo-san, najlepšim dekletom na šoli, medtem ko sta v sedanjosti samo sošolca. Vprašanje je, kako je uspel osvojiti srce tega nedosegljivega dekleta.

Manga serijo si lahko v angleščini preberete na Crunchyrollovi strani, žal pa za tiste, ki imate raje analogno branje, torej v obliki knjige, le-te zaenkrat žal ni na voljo.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...