11/11/2014

Novosti skupine "the GazettE"


Skupina the GazettE, ki je pred kratkim začela z zadnjim, tretjim delom enoletne "Fanclub-Only" turneje, je najavila dve novosti - zbirko glasbenih spotov in posnetek omenjene turneje.

Zbirka glasbenih spotov se bo imenovala FILM BUG III in bo izšla 24. decembra. Poleg 10 že objavljenih glasbenih spotov bo vsebovala še povsem novi glasbeni spot za skladbo TO DAZZLING DARKNESS z najnovejšega albuma BEAUTIFUL DEFORMITY.
Posnetek "Fanclub-Only" turneje, kateri se bo imenoval STANDING LIVE TOUR14 HERESY LIMITED -Sai tei gi-, pa bo izšel 11. marca 2015 na DVD ploščku. Vseboval bo prizore z vseh treh delov turneje, med katerimi je vsak posamezen namenjen različnim albumom, in sicer SCENE 01 [DISORDER x NIL], SCENE 02 [STACKED RUBBISH x DIM] in SCENE 03 [TOXIC x DIVISION]. Za člane kluba oboževalcev bo na voljo tudi posebna izdaja, ki bo vsebovala celoten material zgoraj omenjenih koncertov, intervjuje s člani skupine in 100-stransko knjižico.

Vir: JaME

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...