03/11/2014

Prihaja nova manga Kôjija Kumete


V Hakusenshini reviji Le Paradis (Rakuen) so v petek sporočili, da bo v naslednji številki revije, ki izide 28. februarja, izšla nova manga Kôjija Kumete (Sayonara, Zetsubou-Sensei, Joshiraku). V reviji zgodbo opisujejo kot pripoved o "razgaljenem princu", ki je zelo spreten z razkrivanjem resnice in skritih namer.

Trenutno Kumeta v reviji Weekly Shōnen Magazine izdaja mango Sekkachi Hakushaku to Jikan Dorobō, katera bi se naj končala v sedmih delih. Manga je začela izhajati lansko leto, Kodansha pa je na Japonskem 17. septembra na prodajne police splavila četrti zvezek z zbranimi poglavji. Kumeta je izdajal tudi mango Joshiraku, katera se je zaključila lani. V isti reviji je izdajal tudi mango Sayonara, Zetsubou-Sensei, katera se je zaključila maja 2012. Tega leta je ilustriral tudi kratko (one-shot) mango v Shitauke Tantei Nokori Kazuhiro Series.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...