28/05/2015

Dan Japonske je že skoraj tukaj


O četrtem Dnevu Japonske smo se razpisali že v novički tukaj, sedaj pa vas samo želimo opomniti, da je le še slaba dva dneva do pričetka. Prireditev se bo namreč odvijala že to soboto, 30. maja 2015, od 10. do 17. ure v Marmorni dvorani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V času pisanja prejšnje novičke smo sicer zapisali, kaj vse bo na voljo, vendar še ni bil znan natančen program, ki sta si ga zamislila Genki center in Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji.
Tako vam sedaj naknadno sporočamo, kaj vse si boste lahko ogledali na tej prireditvi, katere namen je približati deželo vzhajajočega sonca našemu malemu slovenstvu. Tako si boste na velikem in malem odru ogledali naslednje predstavitve:
Tudi celodnevni program na stojnicah je že znan. Stojnice bodo vsebovale vse mogoče od igre Go in družabnih iger pa vse do japonskih kadil in mang. Celoten seznam aktivnosti na stojnicah si lahko ogledate spodaj.
Za lažjo orientacijo so organizatorji izdali tudi vizualno postavitev stojnic, ki bo vsakemu obiskovalcu zagotovo v pomoč, saj bo tako veliko lažje najti želeno stojnico. Zemljevid s stojnicami si lahko ogledate v nadaljevanju.
Če vas zanima še kaj več o samem dogodku, lahko odklikate bodisi na spletno stran Veleposlaništva Japonske v Sloveniji bodisi na dogodek na socialnem omrežju Facebook, kjer lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, ki bi vas utegnila zanimati glede prireditve. Tudi naša skupina je na socialnem omrežju Facebook ustvarila dogodek "Animoku's Road Trip @ Dan Japonske", kjer potekajo pogovori glede prevoza iz Maribora, tako da tisti, kaj ste iz štajerskega konca, lahko preverite tudi ta dogodek.

Vir: Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji, Dan Japonske FB

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...