17/02/2016

GobliCon 2016 prihaja aprila

Društvo Zlati Goblin v sodelovanju z Vetrinjskim dvorom in zavodom MARS Maribor letos pripravlja že četrti GobliCon, ki se bo, tako kot lani, odvijal v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Konvencija, ki je namenjena vsem zanesenjakom fantazije in znanstvene fantastike, se bo letos odvijala v soboto, 16. aprila 2016, od 10. ure dalje. Vstop pa bo, tako kot vsako leto, prost.
Vse novice o tem, kako priprave na dogodek napredujejo in kdo vse bo na dogodku sodeloval, lahko spremljate v dogodku na socialnem omrežju Facebook (kliknite tukaj) ali na blogu (kliknite tukaj).
Goblinovci pa so o samem dogodku zapisali sledeče:

Cenjeni ljubitelji fantastičnega, geeki, gamerji, sanjači in pustolovci!

Društvo Zlati Goblin predstavlja, že četrto leto zapored, največjo gamersko konvencijo na tej strani Trojan - GobliCon 2016.

Skupaj z člani društva in ostalimi sodelujočimi bomo za vas pripravili poseben dogodek namenjen vsem zanesenjakom fantazijskega in znanstveno-fantastičnega. Pozabavali se boste lahko z namiznimi igrami igranja domišljijskih vlog (Tabletop RPG), prisluhnili zanimivim predevanjem in predstavitvam, sodelovali v kvizih in tekmovanjih, brskali po stojnicah zanesenjaških trgovin, LARPali, in še in še!

Zato se nam pridružite v soboto dne 16.04.2016, v Vetrinjskem Dvoru v Mariboru, od 10 ure zjutraj pa vse do poznih večernih ur.

Kot vsako leto doslej, vstopnine ni!

Vir: GobliCon 2016 Facebook

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...