21/11/2016

Večer animejev in namiznih iger 13/2016


To soboto, 26. 11. 2016, imamo še zadnjič v letošnjem letu Večer animejev in namiznih iger, kar je tudi razlog, da se želimo posloviti od vas z nekoliko daljšim programom. Tako tokrat z druženjem v Vetrinjskem dvoru (prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor začenjamo že ob 14. uri.

Tokratni, nekoliko daljši program bo zato vseboval kar dve projekciji, pri čemer vam prvo razkrivamo, druga pa je znana samo članom naše skupine, katerim je tudi namenjena. V skupino se lahko preprosto včlanite z obiskom in oddajo svojih podatkov (ime in priimek, e-pošta, Facebook), s čimer si boste zagotovili tudi obveščanje o internih dogodkih skupine ter dostop do zasebne skupine na Facebooku. Tokrat smo torej za vas pripravili naslednji program:

14:00
Začetek programa

14:30
Projekcija filma
LIBRARY WARS: THE LAST MISSION
(japonski tonski zapis z angleškimi podnapisi)

17:00

19:00
Prosto igranje namiznih iger/RPG-jev

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na socialnem omrežju Facebook, če kliknete na povezavo tukaj. Spodaj prilagamo še napovednik za tokratno prvo projekcijo, medtem ko naj druga ostane skrivnost.


Vstop na dogodek je prost.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...