11/01/2017

Večer animejev in namiznih iger 1/2017


Novo leto je tu in z njim tudi novi Večeri animejev in namiznih iger, ki jih organiziramo skupaj z društvom Zlati Goblin. Prvo letošnje druženje se bo pričelo to soboto, 14. januarja 2017, ob 16. uri v Vetrinjskem dvoru (dvorana Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor. Vstop na dogodek je prost, svojo udeležbo pa lahko potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook, če kliknete tukaj.

Za vas smo tokrat pripravili program, ki vključuje ogled japonske filmske uspešnice in igranje različnih namiznih iger, kot so Samurai, Takenoko in Munchkin ter številne druge manjše namizne igre. Igrali boste lahko tudi Weiß Schwarz, saj za naslednje druženje pripravljamo za vas en manjši turnir, tako da boste tokrat lahko malo vadili. Vsekakor pa lahko s sabo prinesete tudi kakšno vašo namizno igro in jo delite z nami. Tako bo tokratni program naslednji:

16:00 Začetek programa
16:30 Projekcija filma I AM A HERO*
19:00 Sestanek (Zlati Goblin in Animoku)
20:00 Prosto igranje namiznih iger

*Film bo predvajan z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Film ni primeren za gledalce, mlajše od 15 let.

Napovednik z angleškimi podnapisi


Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...