30/08/2017

Večer animejev in namiznih iger 13/2017


Tudi to soboto, 2. septembra 2017, ob 16. uri vas vljudno vabimo v Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor, kjer bomo v prostoru Freske imeli že 13. letošnji Večer animejev in namiznih iger. Kot vedno je vstop na dogodek prost in kot vedno lahko svojo udeležbo potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, če kliknete tukaj.
Na tokratnem dogodku si bomo ogledali prvih šest epizod steampunkovskega animeja Kabaneri of the Iron Fortress (Koutetsujou no Kabaneri), ki se odvija v času alternativne fevdalne Japonske, kjer so celotno ozemlje dežele vzhajajočega sonca ogrožale zombificirane pojave, poznane kot Kabane. Anime se bo predvajal z japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Poleg animejske projekcije bodo po ogledu za igranje na voljo tudi številne namizne igre, predstavili pa bomo tudi namizno igro A Study in Emerald.

Program, ki smo ga tokrat pripravili za vas, je torej sledeči:

16:00 - 16:30
Začetek

16:30 - 19:00
Ogled animeja
Kabaneri of the Iron Fortress 1-6

19:00 - 21:00
Predstavitev namizne igre
A Study in Emerald

19:00 - 00:00
Prosto igranje namiznih iger

Spodaj si še lahko ogledate napovednik za tokratno projekcijo z angleškimi podnapisi, prilagamo pa tudi sliko, kje v Vetrinjskem dvoru se točno nahajamo.

Napovednik za Kabaneri of the Iron Fortress

Vhod v prostor Freske v Vetrinjskem dvoru (označen z rdečo)
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...