21/02/2019

Večer animejev in namiznih iger 2/2019

V soboto, 23. 2. 2019, ob 17. uri bo v Vetrinjskem dvoru (prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor, potekal že drugi letošnji Večer animejev in namiznih iger. Tudi tokrat vas vljudno vabimo, da se nam pridružite, saj smo za vas pripravili pester izbor namiznih iger. Poleg tega pa je vstop na dogodek prost.
Tokrat smo pripravili za vas ogled tretjega dela animeja Code Geass: Akito the Exiled, ki se bo predvajal z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi, ter predstavitev in igranje namizne igre Love Letter, ki jo lahko igrajo do 4 igralci, saj zaenkrat še nimamo razširitve zanjo. Napovednik za tokratno projekcijo si lahko ogledate spodaj, pravila za namizno igro, ki so zelo preprosta, pa se boste naučili kar na dogodku.
Tokratni program, ki smo ga pripravili za vas, je torej naslednji:

17:00 - 18:15
Projekcija animeja Code Geass: Akito the Exiled - Episode 3

18:15 - 23:59
Prosto igranje namiznih iger

19:00 - 20:00
Predstavitev in igranje igre Love Letter

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na socialnem omrežju Facebook, in sicer tukaj. Spodaj pa še prilagamo fotko, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...