31/10/2019

Izšel novi napovednik za serijo The Witcher

Že dlje časa je znano, da na Netflix prihaja serijska adaptacija ene zelo priljubljene serije video iger, poznane pod naslovom The Witcher. Čeprav serija nosi naslov po video igrah, pa je avtorica serije Lauren Schmidt večkrat izpostavila, da bo serija slonela bolj na knjižnih predlogah avtorja Andrzeja Sapkowskiga, na katerih slonijo tudi video igre.
V vlogi Geralta nastopa Henry Cavill (Man of Steel, Mission: Impossible - Fallout), na zaslonu pa mu družbo delajo Freya Allan (mini serija The War of the Worlds), Joey Batey (Knightfall), MyAnna Buring (The Descent), Anya Chalotra (Wanderlust) idr. Za režijo posameznih epizod so poskrbeli Marc Jobst (Hannibal, The Punisher), Alex Garcia Lopez (Cloak & Dagger), Charlotte Brändström (Arrow, Colony) in Alik Sakharow (House of Cards, Ozark).

Pred nekaj meseci smo prejeli tudi prvi dražilnik za to serijo, ki je bil točno to, saj ni razkrival nobenih informacij, kdaj točno lahko serijo pričakujemo, danes pa smo končno prejeli prvi uradni napovednik, ki razkriva tudi točen datum izida serije na storitvi s pretočno vsebino Netflix. Ta datum je 20. 12. 2019, kot je tudi razvidno iz slike zgoraj. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...