01/02/2020

Izšel napovednik za Hitri in drzni 9

Hitri in drzni (Fast & Furious) se letos vračajo na velika platna že devetič, če ne štejemo še stranske zgodbe Hobbs & Shaw. Dom (Vin Diesel) in njegova "družina" se bodo tokrat spopadali z Domovo preteklostjo - njegovim bratom (John Cena). Tudi na režiserjev stolček se je tokrat vrnil stari znanec franšize Justin Lin (Star Trek Beyond), ki je režiral to sago od tretjega do šestega dela. Film prihaja v naše kinematografe 21. maja 2020 (v ZDA 22. maja).

Danes je na splet prišel tudi prvi napovednik za Hitri in drzni 9 (Fast & Furious 9), ki si ga lahko ogledate spodaj. Napovednik je spremljal tudi koncert z naslovom The Road to F9, pri čemer je kratica F9 v bistvu naslov filma v ZDA, medtem ko je štorija drugod po svetu še vedno poznana pod celotnim imenom.

Poleg Diesela in Cene se vračajo tudi ostali znanci franšize, kot so Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster in Nathalie Emmanuel. Iz prejšnjega dela se vračata tudi Helen Mirren kot mati bratov Shaw in Charlize Theron kot Cypher.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...