03/10/2020

James Bond ponovno klonil pred kornavirusom

Ker so kina na številnih pomembnih območjih, ki studiem doprinašajo največ dohodka, še vedno zaprta, sta se studia Universal Pictures in MGM odločila, da še enkrat prestavita izid težko pričakovanega novega filmskega nadaljevanja o agentu 007, v katerem bo še zadnjič nastopil Daniel Craig (Knives Out).
Deadline tako poroča, da je izid filma Ni čas za smrt (No Time to Die) tako sedaj načrtovan za velikonočne praznike 2021. Izjava, ki so jo podali se je glasila sledeče: "MGM, Universal in Michael G Wilson ter Barbara Broccoli, producenta Bondiade, so danes naznanili, da bo izid filma No Time to Die, 25. filma v franšizi o Jamesu Bondu, prestavljen na 2. april, da ga bo lahko videlo kino občinstvo po vsem svetu. Razumemo, da bo zamuda razočarala naše oboževalce, ampak sedaj se veselimo, da bomo No Time to Die lahko delili z vami naslednje leto."
Če je torej film načrtovan za ameriško tržišče 2. aprila 2021, potem se ga v naši majhni podalpski deželici lahko nadejamo že en dan prej, in sicer v četrtek, 1. aprila 2021. Režijo filma je tokrat prevzel Cary Joji Fukunaga (True Detective), Danielu Craigu pa pred kamero delajo družbo stari znanci, kot so Ralph Fiennes (The English Patient), Ben Whishaw (Cloud Atlas), Naomie Harris (Ninja Assassin), Jeffrey Wright (Westworld) in Lea Seydoux (Robin Hood (2010)), med novimi obrazi pa med drugim najdemo Ramija Maleka (Bohemian Rhapsody), Lashano Lynch (Captain Marvel) in Ano de Armas (Knives Out). Za glasbeno podlago pa bo namesto Davida Newmana, ki je poskrbel za glasbo tako pri filmih Skyfall in Spectre, tokrat poskrbel nihče drug kot Hans Zimmer (Gladiator).

2 komentarja:

Večer animejev in družabnih iger 6/2024

V soboto, 23. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na že šesti Večer animejev in ...