Članarina in donacije

Dragi ninja Kekci in Mojce, kot veste, v našem društvu pobiramo prostovoljno letno članarino, ki znaša 20 EUR. Članarina vsekakor ni obvezna, je pa dobrodošla. Denar je namenjen za vodenje društvenega transakcijskega računa in ostale stroške, povezane z delovanjem društva, nabavo družabnih iger, organizacijo dogodkov ter ostalih dejavnosti. Sprejemamo tudi prostovoljne prispevke in donacije.

ČLANARINA
Članarina v višini 20 EUR se pobira za obdobje 12 mesecev in se šteje od začetka januarja do konca decembra. Rok za vplačilo članarine je konec februarja za tekoče leto. Članarino lahko plačate tudi po tem roku, vendar vam bo do takrat po februarju začasno prekinjen dostop do strani oz. dogodkov za člane. Če se v društvo včlanite v drugi polovici leta oz. po 1. juliju, je članarina zgolj polovična, torej 10 EUR. Plačate jo lahko preko elektronskega bančništva ali univerzalnega plačilnega naloga.

Do vseh podatkov glede plačila članarine lahko pridete s spodnjo QR kodo, ki jo lahko uporabite tudi kar v vaši spletni banki, saj vam bo izpolnila vsa potrebna polja. Vseeno pa preverite, ali so vsi podatki pravilno vneseni.

DONACIJE & PROSTOVOLJNI PRISPEVKI
Vsekakor smo veseli tudi vsakršnih prostovoljnih prispevkov in donacij, ki nam jih lahko posredujete preko elektronskega bančništva ali UPN-a z namenom DONACIJA/PROSTOVOLJNI PRISPEVEK. Lahko uporabite tudi naš PayPal račun, do katerega lahko dostopate s spodnjim gumbom.

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za kakršni koli prispevek.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...