Članarina in donacije

Dragi Animokovci, kot veste, v našem društvu (trenutno še imenovanem Zlati Goblin) pobiramo prostovoljno letno članarino, ki znaša 20 EUR. Članarina vsekakor ni obvezna, je pa dobrodošla. Denar je namenjen za vodenje društvenega transakcijskega računa in ostale stroške, povezane z delovanjem društva, nabavo družabnih iger, organizacijo dogodkov ter ostalih dejavnosti. Sprejemamo pa tudi prostovoljne prispevke in donacije.

Ker se je z letošnjim letom spremenilo tudi samo vodstvo društva, si bomo v prihodnje prizadevali, da našim članom priskrbimo tudi nekaj ugodnosti v trgovinah, ki prodajajo robo, povezano z našimi dejavnostmi, o čemer vas bomo tudi sproti obveščali.

ČLANARINA
Članarina v višini 20 EUR se pobira za obdobje 12 mesecev in se šteje od začetka januarja do konca decembra. Rok za vplačilo članarine je konec februarja za tekoče leto. Članarino lahko plačate tudi po tem roku, vendar vam bo do takrat po februarju začasno prekinjen dostop do strani oz. dogodkov za člane. Če se v društvo včlanite v drugi polovici leta oz. po 1. juliju, je članarina zgolj polovična, torej 10 EUR. Plačate jo lahko preko elektronskega bančništva ali univerzalnega plačilnega naloga, ki mora biti izpolnjen po zgledu spodnjega primera. Kopijo odrezka oz. potrdilo o plačilu posredujte preko zasebnega sporočila na socialnem omrežju Facebook ali po elektronski pošti na animokuqk@gmail.com, lahko pa nam odrezek prinesete tudi osebno na eno izmed druženj v Vetrinjskem dvoru.
V polja pod PLAČNIK vnesete torej vaš transakcijski račun, ime in priimek in naslov, kodo namena (OTHR) in namen plačila (ČLANARINA + LETO). Polja pod PREJEMNIK pa izpolnite točno tako, kot piše na sliki, razen v primeru reference (SI00 LetoMesecDan).

V primeru da plačujete preko mobilne banke, pa vam spodaj prilagamo tudi QR kodo, ki vam bo generirala vse potrebne podatke za vnos in vam tako olajšala celotno zadevo.

DONACIJE & PROSTOVOLJNI PRISPEVKI
Vsekakor smo veseli tudi vsakršnih prostovoljnih prispevkov in donacij, ki nam jih lahko posredujete preko elektronskega bančništva ali UPN-a z namenom DONACIJA/PROSTOVOLJNI PRISPEVEK. Lahko pa uporabite tudi naš PayPal račun, do katerega lahko dostopate s spodnjim gumbom.

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za kakršni koli prispevek.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...