24/05/2012

Blue Exorcist odrska igra

Manga Blue Exorcist (Ao no Exorcist) je po animejski priredbi dobila še live-action priredbo, ampak ne v filmski obliki, temveč v obliki odrske igre, ki nosi naslov Live Act Ao no Exorcist ~Mashin no Rakuin~.

Predstave, ki jih je bilo vsega skupaj devet, so se zvrstile od 11. do 17. maja 2012 v dvorani Nippon Seinenkan v tokijski četrti Shinjuku. Režiser in scenarist odrske igre je bil Satoshi Owada, ki je do sedaj bil večinoma scenarist japonskih grozljivk video in tv produkcije. Med njegovimi scenarističnimi deli najdemo  tako Nihonbi 2 (Joshikyôei hanrangun) kot tudi Cruel Restaurant (Zankoku hanten).

Glavna karakterja Rin in Yukio Okumuro pa sta upodabljala Ryou Kimura in Kimito Totani. Slednji je nastopil tudi kot glavni karakter v serijah in filmih Kamen Rider, medtem ko je Kimura nastopil v filmski priredbi mange Usagi Drop.

Čeprav so predstave že mimo, pa si lahko to odrsko delo ogledate tudi sami, saj je pred kratkim izšel tudi DVD z eno izmed predstav, poleg tega pa imate na AsiaTorrents na voljo tudi torrent, vendar pa je žal zadeva zaenkrat brez podnapisov. Ampak če vas vseeno zanima, kako je igra izpadla, pa lahko kar lepo odklikate na AsiaTorrents, če ste seveda prijavljeni, in si snamete zadevo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...