16/05/2012

Novost pri projekcijah v Inkubatorju (sprememba)

Pred nekaj dnevi smo najavili, da smo pred samo "main" projekcijo v Kulturnem Inkubatorju začeli za nekoliko nostalgično vzdušje s predvajanjem animejske serije Shin Chan v nemški sinhronizaciji. Prav tako pa smo tudi najavili, da bomo začeli s predvajanjem animejske serije Robin Hood, pri čemer pa je trenutno prišlo do majhne spremembe. Članek, ki smo ga objavili, se je glasil:
Kot novost smo pri projekcijah v Kulturnem Inkubatorju sedaj začeli vrteti tudi animejske serije, vendar pa ne v japonščini, temveč za nekoliko bolj nostalgično vzdušje kar v nemškem jeziku. Tako smo pred dvema tednoma začeli poskusno s predvajanjem Shin Chana v nemščini, in ker se je očitno zadeva obnesla, bomo še v nadaljnje predvajali od eno do dve epizodi Shin Chana na teden pred samo tisto "main" projekcijo. Žal pa imamo Shin Chana na voljo samo prvih 15 epizod.
Ampak nič zato. Ko zaključimo s Shin Chanom bomo začeli po istem principu predvajati že naslednjo animejsko serijo, in sicer Robin Hood no Daibouken. Gre za 52-delno animejsko serijo, ki jo je nekoč bilo mogoče gledati na RTL2. Tako se bosta vsak četrtek, potem ko bomo zaključili s Shin Chanom, pred glavno projekcijo zavrtela dve epizodi omenjene animejske serije. Naj bosta ta dva naslova zaenkrat dovolj, načrtovani pa so še seveda drugi naslovi v nemški sinhronizaciji.
V glavnem, upamo, da se nam boste kdaj pridružili na kakšni projekciji. Ta četrtek, torej jutri, pa začnemo z druženjem šele ob 20h. Upamo, da se vidimo.
Seveda se bo Robin Hood še vedno predvajal v Kulturnem Inkubatorju, ampak le nekoliko pozneje, kot je bilo sprva načrtovano, saj se bo konec maja začela poleg Shin Chana predvajati še 63-delna animejska serija HALLO KURT. Začetek predvajanja animejske serije Hallo Kurt je načrtovan za zadnji četrtek v maju, medtem ko je začetek predvajanja za Robina Hooda načrtovan zadnji četrtek v juliju, če seveda gre vse skozi po načrtih.
To so zaenkrat vse spremembe, o posameznih terminih projekcij oz. druženja pa vas bomo tako ali tako obveščali sproti. Zavedati se je pač treba, da imata tako Robin Hood, kot tudi Hallo Kurt kar zajeten zalogaj epizod, prvi 52 in slednji 63, kar pomeni, da se bosta zadevi kar lep čas predvajali, razen če se bomo kdaj odločili za kakšen maraton. Ampak tudi za to dvomim, da bomo izbrali zgolj en sam naslov.

OPOMBA: Ta četrtek, 17. maja 2012, druženje skupine Animoku odpade. Kar bi se moralo gledati ta četrtek, se gleda naslednjič.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova animejska adaptacija mange RANMA 1/2 prihaja jeseni

Pred nekaj tedni je bilo napovedano, da bo priljubljena manga RANMA 1/2 avtorice Rumiko Takahashi dobila novo animejsko adaptacijo, za kate...