25/05/2012

Znan še 2. gost na AniNitu 2012


Pred nekaj dnevi smo poročali, da bo AniNite 2012 gostil Nao Yazawo, ki je znana kot avtorica uspešne mange Wedding Peach. Danes pa so organizatorji že najavili drugega gosta, ki je Yoshiki Tonogai, ki je znan kot avtor mange Doubt, ki je izšla v štirih zvezkih, in njenega nadaljevanja Judge, ki je začelo izhajati januarja 2010 v Monthly Shounen Gangan.


Pri obeh mangah gre za "shounen" zvrst, če smo natančnejši za "shounen horror". Doubt se vrti okoli fikcionalne telefonske igre, imenovane "Rabbit Doubt", v kateri so igralci zajci v koloniji. Med igralci je potem naključno izbran volk, ki se vtihotapi v skupino. V vsaki rundi zajci ugotavljajo, kdo je volk, medtem ko jih volk enega za drugim požira.


Če vas zanimajo natančnejše informacije in še ostale mogoče novosti, lahko kar sami preverite na uradni strani Aninita 2012. Če bodo na voljo še kakšne omembe vredne novosti, pa boste tako ali tako izvedeli od nas, saj bolj ali manj redno spremljamo dogajanja v sosednji Avstriji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...