17/07/2012

Predstavitev restavracije Miyabi v kavarni Cuker

Kot je že bilo napisano v prejšnjem članku, 20. julija 2012 ob 19.00 odpira svoja vrata japonska restavracija Miyabi. Za vse tiste, ki ste hoteli poskusiti njihovo hrano že pred samo otvoritvijo, vendar niste imeli priložnosti tega storiti že na letošnjem Festivalu Lent, sedaj obstaja še ena priložnost, da to storite.

V četrtek, 19. julija 2012 bo v kavarni Cuker, ki se nahaja na Loški ulici 13 v Mariboru oz., če smo natančnejši, v mariborskem Koloseju, potekala degustacija hrane restavracije Miyabi, in sicer v sklopu Cuker "After Work" četrtek.


Njihovo hrano boste lahko degustirali od 17.00 do 22.00, poleg tega pa bo potekala tudi degustacija pijače Aperol Spritz. V tem času bodo tudi cene koktajlov po polovični ceni (-50%), za glasbo pa bo poskrbel njihov DJ. Celotno dogajanje bo potekalo na terasi kavarne, ki ima prijeten pogled na obrežje Drave.

Kavarna Cuker torej vse lepo vabi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...