01/08/2012

EPK: Art Stays 2012 - Paviljon Azija

V okviru Evropske prestolnice kulture 2012 se je 18. julija pričel festival sodobne umetnosti Art Stays 2012, katerega dogajanje bo trajalo vse do 3. avgusta, razstave pa si bo mogoče ogledati do 1. septembra.

V sklopu tega festivala je 20. julija ob 19. uri v Galeriji Tenzor na Slovenskem trgu 13 na Ptuju bila tudi otvoritev razstave Paviljon Azija, ki si jo bo torej možno ogledati vse do 1. septembra, in sicer v ponedeljek, torek, četrtek in petek med 9. in 13. uro, v sredo pa med 9. in 17. uro.

Na razstavi si bo tako mogoče ogledati umetniška dela umetnikov, kot so Tiffany Chung, Kensuke Koike, Lateefa, Maitha, Trong Gia Nguyen, Infinite Saree in Gigi Scaria.

Na to razstavo me je opozorila kolgica Kimoko, ko mi je rekla, da sem slučajno spregledal nekaj azijskega v sklopu EPK, za kar se vam iskreno opravičujem. Na otvoritev razstave tako ne morete več iti, vendar pa še vseeno ni prepozno, da si razstavo ogledate, saj še vedno traja.

Če vas torej zanima azijska umetnost ali pa jo naravnost obožujete, potem vsekakor obiščite to razstavo, vendar pa se vseeno ne obirajte preveč, saj je do 1. septembra samo še mesec dni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...