13/08/2012

Mange v Mestni knjigarni Maribor (06. 08. 2012)

Pozdravljeni, ker že skrbimo za večino informacij v zvezi z dogodki, povezanimi z Daljnim vzhodom, ki se vrstijo na našem koncu Slovenije, torej na Štajerskem, smo se odločili, da bomo vas sedaj tudi mesečno obveščali o "manga novostih" na policah največje knjigarne na Štajerskem, Mestne knjigarne Maribor na Ulici 10. oktobra, če seveda bodo kakšne novosti sploh na voljo.

Vsak mesec bomo tako nekje med 1. in 10. v mesecu odkorakali v knjigarno in preverili njihove zaloge ter vas o tem seveda obvestili, če je sploh prišlo do kakšne spremembe. Če spremembe ni bilo, tisti mesec pač ne bo objave in boste vedeli, da je stanje enako kot mesec dni prej.

Trenutno stanje je milo rečeno bolj klavrno, saj je izbira naslovov minimalna. Stanje smo preverili v ponedeljek, 6. avgusta 2012, in takrat je bila ponudba mang sledeča:

- Natsuki Takaya: Fruits Basket vol. 21-23
- Arina Tanemura: I.O.N.
- Arina Tanemura: Shinshi Doumei Cross vol. 2-5
- Usamaru Furuya: No Longer Human vol. 1
- Masashi Kishimoto: Naruto vol. 18
- Arina Tanemura: Full Moon o Sagashite vol. 1-2, 4-7
- Atsushi Ookubo: Soul Eater vol. 2, 4, 5, 7
- Tsugumi Obha, Takeshi Obata: Death Note vol. 11
- Arina Tanemura: Kamikaze Kaitou Jeanne vol. 1-5
- Tite Kubo: Bleach vol. 3-8, 12, 15-23, 25
- Shoko Tendo, Michiru Morikawa: Yakuza Moon


Poleg teh manga naslovov pa imajo na voljo še sledečo literaturo:

- Brian Ashcraft, Shoko Ueda: Japanese Schoolgirl Confidential
- Philip Brophy et al.: Manga Impact: The World of Japanese Animation

To je v bistvu zaenkrat vse, kar imajo na voljo v Mestni knjigarni. Pozabili smo sicer preveriti, v katerem jeziku so posamezni zvezki oz. naslovi, tako da bomo to storili naslednji mesec in lepo dopisali k naslovu še jezik, v katerem je določena manga. Poleg tega pa upamo, da se bo ponudba mogoče kaj izboljšala, čeprav je to "fool's hope".

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...