18/08/2012

Uradna spletna stran restavracije Miyabi

Japonska restavracija Miyabi je že od Festivala Lent bila ena izmed težko pričakovanih restavracij v Mariboru in 20. julija 2012 smo vsi ljubitelji azijske prehrane, v tem primeru japonske, prišli na svoj račun, saj smo lahko na dan otvoritve degustirali najrazličnejše prigrizke.

Skoraj mesec dni po otvoritvi restavracije, pa je že poleg obstoječe Facebook strani sedaj zaživela tudi njihova uradna spletna stran miyabi.si.

In kaj vse lahko najdete na njihovi uradni spletni strani? Takoj ko se vam stran odpre, se vam na zaslonu izpiše kratka predstavitev restavracije. Poleg predstavitve pa imate na strani na voljo še jedilni list, rezervacije in slike ambienta.

V glavnem, najbolje, da se kar zatopite v jedilni list, preverite, kaj bi radi jedli, in si za pristno japonsko kulinarično doživetje rezervirate eno izmed treh nizkih miz, na katerih si jedi lahko pripravite kar sami.

Ob tej priložnosti pa vam še sporočamo, da se Animoku okusomanija z najrazličnejšimi recepti nadaljuje v mesecu septembru, saj Kimoko trenutno nima ravno pretirano dosti časa.

Če smo vam torej vzbudili tek, potem nikar ne odlašajte in preizkusite hrano, pripravljeno v tej najnovejši kulinarični pridobitvi mesta Maribor, saj je zares okusna. Mi pa vam želimo

Itadakimasu!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...