26/11/2012

Potopisno predavanje: Severna Koreja

V sredo, 28. novembra 2012 bo v Štuku na Gosposvetski 83 v Mariboru potopisno predavanje o Severni Koreji. Predavanje bo ob 20. uri, vodil ga bo Igor Jurišič, organizirata pa ga MC IndiJanez in Društvo gluhih in naglušnih Podravja. Gre za projekt Evropske prestolnice mladih 2013 (EPM 2013). Vstop pa je prost.

Na tem potopisnem predavanju bo predavatelj obiskovalce popeljal v osrčje Demokratične ljudske Republike Koreje, torej v prestolnico Pyongyang, in poskušal pričarati njegova tamkajšnja doživetja. Predavanje bo sočasno tudi spremljalo simultano prevajanje v slovenski znakovni jezik, saj je MC IndiJanez skupaj z Društvom gluhih in naglušnih Podravja v sklopu EPM 2013 pripravil nov program, ki se imenuje Posluh!, s katerim ti dve društvi želita gluhi mladini omogočiti enakovredno vključitev v vsakodnevne aktivnosti ter kulturne dogodke.

Več si lahko preberete na na spletni strani stuk.org, kjer lahko najdete še ostale zanimive dogodke, ki jih pripravljajo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...