20/12/2012

BluRay Tekkonkinkreet za samo 9,99 EUR


Slovenski distributer Blitz Film&Video Distribution je v teh predprazničnih dneh znižal cene nekaterih BluRay-jev na 9,99 EUR. Med temi naslovi se je znašel tudi animejski celovečerec Tekkonkinkreet. BluRay je na voljo v trgovinah BigBang (zaenkrat ne v spletni trgovini).


Anime je režiral Michael Arias, ki je sodeloval tudi pri animejskih produkcijah, kakršni sta Mind Game in The Animatrix, izdali pa so ga pri Studio 4°C. Pri projektu sta sodelovala tudi Studio Ghibli in Studio Pinewood. Glasova pa sta glavnima likoma posodila Kazunari Ninomiya (Gantz, Gantz: Perfect Answer) in Yuu Aoi (Redline, Rurouni Kenshin (live action)).

Zgodba govori o Kuroju in Shiroju, dveh sirotah, ki tavata po ulicah Treasure Towna in pretepeta vsakega zlikovca ali jakuzo, ki jima prekriža pot. Ko pa se pojavijo skrivnostni tuji poslovneži, ki načrtujejo porušiti Treasure Town in ga zamenjati z zabaviščnim parkom, se Kuro in Shiro soočita z najhujšim nasprotnikom doslej. Usoda mesta je tako v rokah uničevalnega Kuroja, njegova usoda pa v rokah Shiroja, ki ga skuša obvarovati pred njegovo lastno temačno naravo. 

BluRay vsebuje slovenske podnapise in široko paleto tonskih zapisov, med drugim japonskega, angleškega in francoskega. Prav tako pa vsebuje tudi nekaj dodatkov. Ne zamudite te priložnosti in si priskrbite ta BluRay po še kar ugodni ceni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...