31/12/2012

FUYU-CONVENTION 2013


Natanko na pol poti med Gradcem in Dunajem leži Mürzzuschlag, kjer se bo 26. in 27. januarja 2013 že tretje leto odvijal FUYU-CONVENTION. Osrednje dogajanje bo postavljeno v zgradbo Stadtsaal Mürzzuschlag (Stadtplatz 5, 8680 Mürzzuschlag, Avstrija), ki sprejme 2000 obiskovalcev. Za dogodek imajo organizatorji na voljo še halo muzeja zimskih športov, ki sprejme še dodatnih 250 obiskovalcev in jo bodo uporabili za razstavo, predavanja in delavnice. Za natančno lokacijo konvencije si oglejte spodnji zemljevid.

Čeprav je do dogodka še manj kot mesec dni, je točen program še vedno v izdelavi in bi naj bil znan v roku naslednjih dveh tednov. So pa v predprodaji že karte. Conticket oz. v tem primeru dvodnevna karta stane v predprodaji 15 EUR, za dnevno karto pa boste morali v predprodaji odšteti 9 EUR. Redna cena na dan dogodka pa bo znašala 18 EUR za dvodnevno in 12 EUR za enodnevno karto.


Na konvenciji se bo marsikaj dogajalo, med drugim bo potekalo tudi cosplay tekmovanje, predvajali se bodo animeji, ogledali si boste lahko različne tematske razstave, prebrali kakšne mange v bralnem kotičku, si celo morda kakšno kupili ali s kom izmenjali in še veliko več. Več o konvenciji si lahko preberete v njihovem Facebook dogodku ali na njihovi uradni strani. Organizatorji obljubljajo bogat program in vljudno vabijo na dogodek.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...