21/12/2012

Jutro animejskih celovečercev na RTL II


Na RTL II si je do sedaj bilo vsako nedeljo zjutraj mogoče ogledati animejske serije, kot so Dragon Ball Z, Pokemon, Inazuma Eleven, Yu-Gi-Oh! in Naruto. Zadnja dva meseca so k tej paleti dodali še celovečerce Dragon Ball in Detektiv Conan. Za zadnjo nedeljo v tem letu, torej 30. 12. 2012, pa so se odločili, da gledalcem ponudijo kar tri animejske celovečerce.

POKEMON:
ZOROARK - MEISTER DER ILLUSIONEN
Naslov izvirnika:
Pocket Monster Diamond & Pearl:
Genei no Hasha Zoroark
Kdaj: nedelja, 30. decembra 2012 ob 06:10
TV kanal: RTL II
O filmu:
Svetovno prvenstvo Pokémon Basketbolz je največji športni dogodek leta. Ash in njegovi prijatelji se ga želijo na vsak način udeležiti, zato odpotujejo v mesto Coronia. Na poti do tja po naključju naletijo na skrivnostnega pokemona Zorua, s katerim se spoprijateljijo. Ampak Zorua ima neverjetne moči, s katerimi lahko ogrozi varnost vseh. Ko se v mestu pojavijo tudi legendarni pokemoni Raikous, Entei in Suicune, mora Ash najti odgovore na številna vprašanja. Zakaj besni po mestu mogočni Zoroark? Zakaj se je nenadoma vrnil Celebi, pokemon, ki potuje skozi čas in je izginil za 20 let? In kaj se zgodi, ko se vsi naenkrat srečajo? Potovanje se tako kaj kmalu spremeni v nepozabno dogodivščino. (Universal Pictures)

DETEKTIV CONAN:
DIE PARTITUR DES GRUENS
Naslov izvirnika:
Meitantei Conan: Senritsu no Full Score
Kdaj: nedelja, 30. decembra 2012 ob 07:45
TV kanal: RTL II
O filmu:
V času glasbene vaje pride do eksplozije bombe, v kateri umreta dva glasbenika, tretji pa po naključju preživi. Nekaj dni pozneje prejmejo Conan, Ran in ostali vabilo na vaje za otvoritveni koncert v novi koncertni dvorani slavne pianistke Kazuki Doumoto. Kot vrhunec večera bi naj občinstvo bilo počaščeno z zvokom pravega stradivarija in orglami, na katerih bi naj igral že Bach. Ena izmed solistk, sopranistka Reiko Akiba, se spoprijatelji z otroki in je celo pripravljena s šolskim zborom zvaditi šolsko himno. Vsi udeleženi vadijo s polno paro, tudi pevka, ki ima neverjeten posluh, se pri tem zabava. A nato se zopet začnejo vrstiti umori in tudi Genta zaide v smrtonosno nevarnost. (Anime Virtual)

DRAGON BALL Z - DER FILM
Naslov izvirnika:
- Doragon Boru Z12:
  Fukkatsu no fusion!! Goku and Vegeta
- Doragon Boru Z13:
  Ryuken bakuhatsu!!
  Goku ga yaraneba dare ga yaru
Kdaj: nedelja, 30. decembra 2012 ob 09:40
TV kanal: RTL II
O filmu:
Dragon Ball - Der Film sta v bistvu dva celovečerca združena v enega, in sicer 12. in 13. film. Prvi film govori o mladem demonu, ki se ne zmeni za svoje delo in dovoli, da se stroj za čiščenje zla prenapolni in eksplodira, pri tem pa mladega demona spremeni v zloglasno pošast Janembo. Goku in Vegeta skušata premagati pošast s posameznimi moćmi, vendar kaj kmalu ugotovita, da je njuna edina možnost združitev. V drugem filmu pa Z bojevniki najdejo glasbeno skrinjico, ki je ni mogoče odpreti, zato jo poskusijo odpreti s pomočjo zmajevih krogel. Izkaže se, da se v njej nahaja bojevnik z imenom Tapion, ki se je v skrinjico zaprl skupaj s pošastjo Hildegarn. In tako mora Goku izpopolniti novo tehniko, če želi premagati to pošast. (ANN)

V bistvu bodo predvajali torej štiri animejske celovečerce, vendar je nemški distributer slednja dva združil v en film, ki se je predvajal tudi v nemških kinematografih. Če torej želite proslaviti konec starega leta z animeji, potem je vsekakor to za vas idealna priložnost. Tistim, ki si boste animeje ogledali, pa vsekakor želimo obilo užitkov ob ogledu.

Vir: Tomodachi
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...