05/12/2012

Ponyo na KiKI

Nemški otroški televizijski kanal KiKA, ki si ga lasti ista televizijska hiša kot kanala ZDF in ARD, bo v soboto, 8. decembra 2012 ob 15:00 predvajala Ghiblijev animirani celovečerec Ponyo on the Cliff by the Sea, ki se bo, kot je za nemške televizije že povsem običajno, predvajal v nemški sinhronizaciji.

Anime je režiral sloviti Hayao Miyazaki in govori o mladem dečku Sosukeju, ki se spoprijatelji z zlato ribico čudnega videza, ki jo poimenuje Ponyo, vendar pa ne ve, da je Ponyo magična ribica, ki se je odločila, da želi živeti z ljudmi. Na žalost pa Ponyo s svojo odločitvijo, da se odpove morskemu življenju, ustvari razpoko v starodavnem magičnem uroku in spravi svet v veliko nevarnost. Sosuke in Ponyo morata tako popraviti storjeno.

Če si animeja še niste ogledali, imate končno možnost, da si ga, če pa ste si ga že in vas je ob ogledu navdušil, pa si ga prav tako lahko ponovno privoščite. Mi vas vsekakor vabimo k ogledu, saj je to animacija, ki je ravno primerna za popoldanski počitek pred televizijskimi zasloni tako za otroke kot tudi za odrasle.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...