02/01/2013

Barbapapa na ORF 1


Animejska serija Barbapapa se ponovno vrača na nemške oz. avstrijske male zaslone. Avstrijska nacionalka ORF bo v mesecu januarju ponovno predvajala prvih 45 epizod kratkometražne (pribl. 5 minut na epizodo) animejske serije iz daljnega leta 1974. S predvajanjem bodo začeli 7. januarja 2013 ob 7:25 na ORF 1. Serija se bo predvajala od ponedeljka do petka.
Zgodba govori o družini Barbapapa, katere družinski člani se lahko spremenijo v karkoli hočejo, serija pa je poučna in je primerna za najmlajše, saj vsaka epizoda obravnava drugačen problem, za katerim vedno stoji neko moralno načelo. Animejska serija se bo seveda predvajala v nemškem jeziku.
Priporočamo torej za najmlajše gledalce, čeprav ogled ne bi škodoval tudi odraslim, saj je v teh časih zelo zlahka pozabiti na moralna načela, še posebej v naši državi.

(16. 01. 2012: Barbapapa se je na ORF 1 predvajala samo prejšnji teden, ta teden pa so zadevo umaknili s sporeda. Predvidoma bi s predvajanjem naj začeli znova 4. februarja 2013.)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...