25/02/2013

Azijski KinoKlub v Udarniku (03. 03. 2013)


Še ena uspešna projekcija je za nami, mi pa vam že predstavljamo novo, ki si jo boste lahko ogledali že v nedeljo, 3. marca 2013 ob 17:00, in sicer še vedno v Kinu Udarnik (Grajski trg 1, Maribor). Če se boste projekcije udeležili, lahko udeležbo potrdite na Facebook dogodku TUKAJ. Vstopnina je še vedno simbolična in znaša 1 EUR. In kaj smo pripravili za vas tokrat?


SPRIGGAN (1998)
Naslov izvirnika: Spriggan
Režija: Hirotsugu Kawasaki
Glasovi: Showtaro Morikubo, Ryuji Aigase, Takehito Koyasu, Katsumi Suzuki, Ken Shiroyama
Zvrst: anime, zf, akcija, triler, pustolovščina
Dolžina: 90 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: slovenski

O animeju:
Globoko v turškem gorovju Ararat je tajna organizacija, poznana kot ARCAM, odkrila nekaj, kar naj bi bila Noetova barka, a ameriška organizacija, ki je ušla izpod nadzora Pentagona, se skuša polastiti Barke samo zato, da bi izkazala svojo svetovno premoč. Na poti ji stojijo samo posebni Arcamovi agenti, poznani pod kodnim imenom Spriggan. Tako se Japonec Yu Ominae poveže s Francozom Jean-Jacquesom Mondom, ki se skupaj zoperstavita ameriškim enotam pod vodstvom polkovnika MacDougalla, genetsko izpopolnjenega fanta s smrtonosnimi psioničnimi močmi. Kaj kmalu pa se izkaže, da ima MacDougall z Barko svoje lastne načrte, ki niso v skladu z željami te na stranpota zabredle organizacije.

Napovednik

Se vidimo.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...