17/02/2013

Azijski KinoKlub v Udarniku (24. 02. 2013)


Tako, prva projekcija v sklopu KinoKluba je za nami, mi pa vas že vabimo na naslednjo, ki bo čez teden dni, in sicer v nedeljo, 24. februarja 2013 ob 17:00. Tudi lokacija seveda ostaja ista, torej Kino Udarnik, Grajski trg 1, Maribor. Vstopnina pa tudi ostaja simboličen 1 EUR, da se pokrijejo vsaj stroški projekcije.
In kaj se bo gledalo tokrat? Ja, uganili ste. Gledali bomo nadaljevanje filma Gantz, ki nosi naslov GANTZ: POPOLNA REŠITEV (Gantz: Perfect Answer). Film se bo, tako kot se je tudi prvi del, predvajal s slovenskimi podnapisi in si ga boste lahko ogledali v podaljšani režiserjevi različici. Poleg tega bi še rad opomnil, da če ste prvi del zamudili, si lahko mirne volje ogledate drugi del, saj ima na začetku kratek povzetek zgodbe prvega filma. In kaj lahko v filmu pričakujete tokrat?
Kurono (Kazunari Ninomiya) in peščica ostalih igralcev je odločna nadaljevati z igro, dokler ne dosežejo 100 točk. Medtem zvezdnica Eriko Ayukawa (Ayumi Ito) prejme paket, ki vsebuje majhno črno kroglo, katera ji začne dajati tarče, ki jih mora odstraniti, saj so to t. i. ključi do sobe s črno kroglo. Umorjene osebe se nato pojavijo v tej sobi. Temu čudnemu dogajanju je na sledi tudi preiskovalec, ki odkrije čudno sobo nekje v kleti, v kateri so ljudje, ki mu obljubijo izdati skrivnost o Gantzu. Medtem Gantz izda ukaz za odstranitev vodje teh ljudi in začne se bitka na podzemni železnici, ki popolnoma spremeni vsa pravila. Povrhu pa se na vlaku znajde tudi Kuronovo dekle Tae (Yuriko Yoshitaka), ki pa v vsej tej igri igra pomembnejšo vlogo, kot si Kurono sploh lahko zamišlja.

Tudi drugi del je nastal pod režijsko taktirko Shinsukeja Sata (Princess Blade, Oblivion Island: Haruka and the Magic Mirror) in bo po vsej verjetnosti potešil tudi tiste, ki so v prvem delu pričakovali več akcije, saj je v svoji 145-minutni dolžini premore zvrhano mero. Pripravite so torej na eksploziven in neusmiljen zaključek filmske adaptacije istoimenske mange, ki pa se za razliko od filma še vedno ni zaključila.

Tukaj pa je še povezava do Facebook dogodka, kjer lahko potrdite svojo udeležbo, da vidimo, koliko obiska lahko približno pričakujemo.

Napovednik

Vljudno vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...