24/03/2013

KinoKlub: Woochi: Ubijalec demonov

 
Tokrat je spet bil na sporedu anime, sedaj pa spet sledita dve nedelji igranih filmov. Že to velikonočno nedeljo, 31. marca 2013 ob 17:00 se bomo v Udarniku (Grajski trg 1, Maribor) zopet spustili v korejske vode. Kot vedno, je vstopnina zgolj simboličen 1€ v obliki donacije, projekcija pa namenjena članom Udarnikovega KinoKluba. Včlanite se lahko kar preko e-pošte kinoklub@udarnik.eu. In kaj si bomo torej tokrat ogledali? Na vrsti je fantazijsko-akcijska pustolovščina, ki nosi naslov:


UBIJALEC DEMONOV (2009)
Naslov izvirnika: Jeon Woo Chi
Režija: Dong Hoon-Choi
Glasovi: Dong-won Kang, Hae-jin Yu, Yun-seok Kim, Su-jeong Lim, Jin-mo Ju, Wu-seon Seon
Zvrst: fantazijski, akcija, pustolovščina, komedija
Dolžina: 136 minut
Tonski zapis: korejski
Podnapisi: slovenski

O filmu:
Pred 500 leti, v času dinastije Joseon, je preroška piščal padla v roke zlobnih škratov, kar je na svetu povzročilo pravi kaos. Taoistični menihi so se tako obrnili po pomoč Hwadamu (Yun-seok Kim) in Mojstru. Vsakemu so zaupali polovico piščali. Nekega dne pa Hwadam umori Mojstra, a ker ne najde druge polovice piščali, za umor obtoži Mojstrovega učenca Woochija, ki ga menihi za kazen za 500 let zaprejo v sliko skupaj z drugo polovico piščali. A leta 2009 začno škratje ponovno povzročati težave. A ker je Hwadam izginil, se menihi odločijo obrniti po pomoč Woochiju, ki ga osvobodijo iz 500-letnega ujetništva.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na našem Facebook dogodku.

Napovednik

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...