18/03/2013

Znana datum in lokacija za AkiCon 2013


Nekaj časa je za avstrijski AkiCon, ki je doslej bil poznan kot Chibi AkiCon, vladalo zatišje, vendar so včeraj vse anime in manga oboževalce razveselili z naznanilom datuma in lokacije te največje animejske in manga konvencije na avstrijskem Štajerskem.
Kot smo že omenili v prejšnji objavi, se tokrat AkiCon seli iz mesteca Bruck and der Mur v Gradec, kar je seveda še bliže nam. Zdaj pa so torej napovedali tudi že točno lokacijo, kje v Gradcu bo zadeva potekala, in sicer bo to na sledeči lokaciji:

Alte Univerität Graz
Hofgasse 14
8010 Graz, Österreich


Kot smo rekli, pa so povedali tudi že, kdaj bo konvencija. Sprva je že tako ali tako bilo rečeno, da bo potekala v mesecu oktobru, zdaj pa je že znano, katera dva dneva v oktobru to bosta, in sicer bosta to sobota, 26. oktober, in nedelja 27. oktober 2013.

To pa je zaenkrat tudi vse, kar so povedali, hkrati pa tudi obljubili, da podatki o programu, gostih, tekmovanjih in vsem, kar se bo na konvenciji dogajalo, že kar kmalu sledijo. Ko bomo torej izvedeli, kaj več, vas bomo o tem vsekakor obvestili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...