28/04/2013

KinoKlub: Chocolate


V nedeljo, 5. maja 2013 ob 17:00 si boste v sklopu KinoKluba v Udarniku (Grajski trg 1, Maribor) lahko ogledali tajsko-japonsko akcijsko koprodukcijsko mojstrovino z vratolomnimi kaskaderskimi podvigi, ki nosi naslov:


CHOCOLATE (2008)
Naslov izvirnika: Chocolate
Režija: Prachya Pinkaew
Igrajo: JeeJa Yanin, Hiroshi Abe, Pongpat Wachirabunjong, Taphon Phopwandee, Ammara Siripong, Dechawut Chuntakaro, Hiro Sano
Zvrst: akcija, drama, triler
Dolžina: 92 minut
Tonski zapis: tajski, japonski, angleški
Podnapisi: slovenski

Zin, bivše dekle tajskega mafijskega šefa, se zaljubi v Masašija, japonskega gangsterja na Tajskem. Ko za to izve mafijski šef, ju izžene – Masašija na Japonsko, Zin pa skupaj z njeno majhno hčerko Zen v bližino šole borilnih veščin. Zen ima avtistično motnjo, ki ji omogoča nenavadno hitre reflekse. Z opazovanjem borilnih veščin si zapomni vsakršno tehniko. Ko pride v najstniška leta, njena mati zboli za rakom in potrebuje kemoterapije. Zin veliko ljudi dolguje denar, zato se Zen skupaj z debelušnim prijateljem Moomom odpravi izterjat dolgove, da bi lahko plačali materino zdravljenje. S tem pa si nakoplje nove težave, saj spopad z mafijskim šefom, ki je izgnal Masašija in njeno mater, postane neizbežen.

NAPOVEDNIK

Kot vedno je projekcija namenjena članom Udarnikovega KinoKluba, kar postanete s preprosto prijavo na obveščanje o projekcijah na kinoklub@udarnik.eu. Vstopnina je še vedno 1 EUR v obliki donacije, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi na Facebooku.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...