29/08/2013

Druženja skupine Animoku - september 2013


Z mesecem septembrom v sam program druženja naše skupine prihajajo majhne spremembe, saj bodo torkova kino druženja od sedaj naprej potekala bolj poredko, kar pomeni, da si bomo ogledali samo tiste naslove, ki dejansko zanimajo večino, vse ostalo pa bomo zaenkrat črtali. Prav tako bodo v septembru potekali tudi Dragon Age tabletop RPG večeri, druženja ob četrtkih pa ostajajo vsak teden.


-- KINO DRUŽENJA  --
(Cineplexx Maribor)

Za začetek si torej poglejmo, kaj si bomo ogledali v mariborskem Cineplexxu v tem prvem mesecu za nekatere novega šolskega leta. Izbira, kot kaže Cineplexxov septembrski spored, tako ali tako ni najbolj pisana, zato smo iz te siromašne izbire izbrali le tiste res najbolj odmevne naslove.
Torek, 3. septembra 2013
- KICK-ASS 2

Torek, 17. septembra 2013
- RIDDICK


-- DRAGON AGE TABLETOP RPG VEČERI --
(Kulturni Inkubator)

Štirje Dragon Age Tabletop RPG večeri so že za nami, v mesecu septembru pa načrtujemo še nekaj novih. Če bi slučajno zanimanje za igranje tega namiznega RPG-ja naraslo (9 ali več zainteresiranih igralcev), potem je najbolje, da se obrnete kar na društvo Zlati goblin, kjer lahko izbirate tudi med ostalimi igrami, kot so Pathfinder, Dungeons & Dragons, Warhammer idr., in kjer vas bodo o posamezni igri podrobneje poučili, saj so društvo, ki se s tovrstnimi igrami ukvarja. Vsekakor pa se lahko oglasite tudi na naših večerih in si ogledate, kako zadeva sploh poteka. Ampak morate pa biti tudi pripravljeni, da se zadeva lahko zavleče do jutranjih ur. Kdaj bodo posamezni RPG večeri pa se tako ali tako dogovarjamo sproti. Po vsej verjetnosti bodo v mesecu septembru od 2 do 3 večeri.


-- ČETRTKOVA DRUŽENJA --
(Kulturni Inkubator)

Četrtkova druženja so nekoč bila stalnica, sicer so takrat bila zgolj namenjena ogledu animejev, filmov in podobnih zadev, zdaj pa smo jih malce razširili, saj poleg gledanja omogočamo tudi igranje raznih iger s kartami (koi-koi, UNO, Črni Peter, Munchkin), karaoke itd. Imamo tudi občasne sestanke (ta mesec bodo pogostejši, saj je nekaj v pripravi in upajmo, da se bo izšlo), predvsem kadar se organizira več zadev. Tako so ta mesec druženja na sledeče datume:
Četrtek, 5. septemba 2013 od 18:00 do 23:00

Četrtek, 12. septembra 2013 od 18:00 do 23:00

Četrtek, 19. septembra 2013 od 18:00 do 23:00

Četrtek, 26. septembra 2013 od 18:00 do 23:00


To je torej vse, kar načrtujemo v mesecu septembru, že naslednji mesec pa se po vsej verjetnosti vračajo tudi nedeljske projekcije v okvir KinoKluba v Zavodu Udarnik, vendar bo za točne informacije o samih projekcijah treba še malce potrpeti. Upamo, da se vidimo na katerem izmed druženj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...