26/09/2013

KinoKlub: Asura


Oktober se že bliža in z njim nova sezona KinoKluba v Udarniku (Grajski trg 1, Maribor). V letošnji sezoni prihaja do majhne spremembe glede ur predvajanja, saj se bodo te določale glede na dolžino filma oz. animeja. Vas pa lahko potolažimo, da vstopnina ostaja nespremenjena, saj še vedno znaša simboličen 1 € v obliki donacije in je namenjena za kritje stroškov, ki nastanejo zaradi projekcije, katera je, kot vedno, namenjena članom Udarnikovega KinoKluba, kar postanete z enostavno prijavo na elektronsko obveščanje na kinoklub@udarnik.eu.

V nedeljo, 6. oktobra 2013 ob 18:00 bomo tako otvorili to sezono KinoKluba, ki bo v oktobru bolj ali manj odeta v samurajske barve oz. barve starodobne Japonske, z animejskim celovečercem, kateri nosi naslov:

ASURA
Japonska, 2012
Naslov izvirnika: Asura
Režija: Keiichi Satou Glasovi: Masako Nozawa, Satomi Koorogi, Megumi Hayashibara, Kinya Kitaōji, Bin Shimada, Tesshô Genda, Hiroaki Hirata
Zvrst: animirani, drama, pustolovščina
Dolžina: 75 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: slovenski

Kyoto v sredini 15. Stoletja. Deželo prizadevajo poplave, suša in lakota. V vsem tem kaosu se Asura, deček, ki je prepuščen samemu sebi že od rojstva, prebija skozi življenje s sekiro v roki in se prehranjuje tako z živalskim kot tudi človeškim mesom. Njegovo divjaško življenje pa se popolnoma spremeni, ko spozna Wakaso, ki ga nauči besed in v njem vzbudi sposobnost sočustvovanja z drugimi. Ampak ti trenutki miru ne trajajo, saj vas kmalu prizadeneta suša in lakota.


Če želite potrditi svojo udeležbo, lahko to storite na Facebooku.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...