03/11/2013

KinoKlub: Mardock Scramble 2 in 3


Z današnjima projekcijama smo zajadrali v svet cyberpunka, po katerem bomo pluli skozi celoten november. Druga projekcija, Mardock Scramble: The First Compression, se je tokrat končala zelo napeto, ampak nikar ne skrbite, saj se že v nedeljo, 10. novembra 2013 ob 17:00 nadaljuje, kot vedno v Udarniku na Grajskem trgu 1 v Mariboru. Predvajala se bosta tako drugi kot tudi tretji, sklepni del trilogije. Če ste torej zamudili prvi del, pa si želite druga dva dela vseeno ogledati na velikem platnu, vam svetujemo, da si najprej pogledate prvi del.

Projekcije so, kot vedno, namenjene članom Udarnikovega KinKluba (kinoklub@udarnik.eu), kar postanete s preprosto prijavo na elektronsko obveščanje. Vstopnina za projekcijo pa znaša simboličen 1 € v obliki donacije. O projekcijah pa vas bomo tako mesečno kot tudi tedensko še v nadaljnje obveščali tudi na našem blogu. No, pa še nekaj podatkov o tokratnih dveh projekcijah.

nedelja, 10. novembra 2013 ob 17:00
MARDOCK SCRAMBLE:
DRUGI VŽIG
Japonska, 2011
Naslov izvirnika: Mardock Scramble: The Second Combustion
Režija: Susumu Kudo
Glasovi: Megumi Hayashibara, Norito Yashima, Hiroki Touchi, Kazuya Nakai, Tsutomu Isobe, Akiko Katsuta
Zvrst: animirani, zf, akcija, triler, drama
Dolžina: 70 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: angleški


Nedelja, 10. novembra 2013 ob 18:20
MARDOCK SCRAMBLE:
TRETJI IZPUH
Japonska, 2012
Naslov izvirnika: Mardock Scramble: The Third Exhaust
Režija: Susumu Kudo
Glasovi: Megumi Hayashibara, Norito Yashima, Hiroki Touchi, Kazuya Nakai, Tsutomu Isobe, Takaya Hashi
Zvrst: animirani, zf, akcija, triler, drama
Dolžina: 70 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: angleški


V mestu Mardock, ki predstavlja družbo prihodnosti, živi 15-letna prostitutka Rune Balot, ki v usodni nesreči skoraj izgubi življenje, vendar ji je s pomočjo zasilnega odloka za ohranjanje življenja, imenovanega Mardock Scramble 09, podzavestno dana možnost, da živi dalje. Ko se Balot prebudi iz kome, ugotovi, da je kiborg, vendar pa ji je s tem dana možnost, da sodeluje pri preiskavi človeka, ki jo je hotel ubiti in za katerega se izkaže, da dela za mogočno korporacijo Oktober, katere dejanja segajo daleč v ilegalne vode.

Upamo, da se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...