29/12/2013

Opravičilo glede odpovedane projekcije


Sedaj še uradno. Iskreno opravičujem za današnjo odpovedano drugo KinoKlub projekcijo, za kar sem žal izvedel danes malo pred prvo projekcijo ob 20. uri ter vas, kolikor hitro je bilo mogoče, o tem tudi obvestil (še dobro, da je v Udarniku internet).
Kot sem že omenil, meseca januarja KinoKlub projekcij ni, tako da je Berserk zaenkrat prestavljen na 2. februar 2014 ob 17:00, ampak ta datum zaenkrat jemljite z rezervo, saj je še treba razmisliti, ali se KinoKlub projekcije sploh še splačajo glede na "zanimanje" zanje. Danes je sicer bilo na K-20 kar nekaj občinstva, ampak to je vsekakor prej izjema.
Če vam je še do KinoKlub projekcij, nam, prosim, pišite na elektronsko pošto animokuqk@gmail.com in povejte, kje tiči težava za slabo obiskanost. Pri tem vam že sami zastavljamo sledeča vprašanja:
  • Ali vam ne ugaja termin projekcij?
  • Kateri termin vam bi bil ljubši in zakaj?
  • Ali vam je vstopnina 1 € v obliki donacije previsoka?
  • Ali vam ni všeč izbor filmov?
  • Predlagajte lastne filme in, v kolikor bo mogoče, bomo vaše želje upoštevali.
  • Ali vam ne ugaja kaj drugega? Kaj?
Kakorkoli že, projekcije smo enostavno začeli zaradi prošenj, da bi se kaj takega predvajalo na velikem platnu v Mariboru, a če obiskanosti ni, tudi nima smisla imeti projekcij. V kolikor je torej še zanimanje za KinoKlub z azijsko vsebino, potem nam dajte to videti, v nasprotnem primeru pa bomo žal s projekcijami nehali. Najbolje, da izustite svoje želje sedaj, ker kot pravi pregovor, je po toči prepozno zvoniti.

No, še enkrat pa se lepo opravičujem za današnjo odpovedano projekcijo ob 22:30. Gomenasai! Gomenasai! Gomenasai!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...