16/02/2014

SHAOLIN KUNG FU


V nedeljo, 9. marca 2014, ob 18:00 bo v Dvorani Tivoli (Celovška cesta 25, Ljubljana) potekala spektakularna predstava legendarnih menihov Shaolin Kung Fu, v kateri boste spoznali skrivnostno moč duha, enegije či gonga in vorilnih veščin.
Občinstvo se bo v približno dveh urah seznanilo tudi s skrivnostnim svetom budistične filozofije in mitov, z modrostjo zen budizma in predvsem s fantastičnim telesnim delovanjem Qija, z lastno telesno energijo, življenja v samostanu, ter kako doseči duhovno zrelost in moč obvladovati svoje telo.

Z mogočnimi slikami in scenami bodo menihi prikazali svoje najvišje obvladanje kung-fuja in či gonga. Občinstvo bo v predstavi interaktivno sodelovalo, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči.

Predstava je primerna prav za vse, še posebno tiste, ki so navdušeni nad umskimi borilnimi veščinami, duhovnostjo, spoznavanjem skrivnostne energije moči, či gonga, meditacije, in vse, ki si želijo v sebi najti popolni mir in uživati v zares izvrstni predstavi vrhunskih mojstrov Shaolin.

Vstopnice so v prodaji na Eventimmovi spletni strani (kliknite TUKAJ), cene pa se gibljejo od 19 do 39 €. Če si predstavo želite ogledate, si čim prej zagotovite vstopnico, saj z Eventimma sporočajo, da je povpraševanje zelo veliko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...